Foto's VV Den Ham

Beltona Shop

Openingstijden

Woensdag19.00-20.00 uur
Zaterdag10.00-11.30 uur
Afspraak0546-672719
06-18404145

Nieuws

Afscheidswedstrijd Sander Boschker

Wil je mee met de bus vanuit Den Ham naar de Grolsch Veste om de afscheidswedstrijd van Sander Boschker bij te wonen en alle helden van het kampioenselftal te zien voetballen?

Dat kan, supportersvereniging Den Ham FC Twente Madness organiseert samen met VV Den Ham op 20 mei  aanstaande een busreis naar de Grolsch Veste, waar het kampioenselftal van FC Twente om 18.45 uur moet voetballen tegen een elftal van oud-spelers van FC Twente.

De bus vertrekt om 17.15 uur vanaf het parkeerterrein van VV Den Ham ( De Rohorst) en de bus inclusief een kaartje kost slechts € 15.00 per persoon voor een ieder tot 12 jaar en voor een ieder die 12 jaar of ouder is kost een kaartje € 20.00 per persoon. De prijzen zijn inclusief busreis, toegangskaart, 2 blikjes drinken in de bus en hapjes in de bus!!!!!!!!!!!!!

Opgave gaat via de leider van jullie elftal en opgeven kan tot en met 2 mei aanstaande, lijsten inleveren bij Harry de Ruiter. Personen welke ook mee willen, maar zich niet opgeven via VV Den Ham kunnen zich opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Zowel VV Den Ham als Den Ham FC Twente Madness stellen zich niet verantwoordelijk voor eventuele schade en/of gevolgschade en een ieder gaat mee op eigen verantwoordelijkheid.

 

Met rode groet,

 

Den Ham FC Twente Madness

Drie thuiswedstrijden DA3

De komende 3 vrijdagen speelt Dames Recreatie thuis, aanvang 19.30 uur.

25 april: Den Ham-Nieuwleusen

2 mei: Den Ham-Dedemsvaart

9 mei: Den Ham-OZC

“Moeder aller derby’s” prooi voor de Boys.

Op “De Rohorst” waren de talrijke bezoekers getuige van een leuke en doelpuntrijke derby tussen de ploegen van Den Ham en de Vroomshoopse Boys.

Vooraf aan de wedstrijd werd het publiek, zo als gebruikelijk in het paas weekend, getrakteerd op gevulde eieren. De rest van de traktatie bestond aan het einde van de derby uit de volle drie punten voor de koploper uit Vroomshoop, terwijl de ploeg van Den Ham nog steeds niet helemaal is gevrijwaard van het eventueel spelen van nakompetitie voor klasse behoud.  

Den Ham begon sterk aan de wedstrijd. Reeds na 4 minuten was er een prima mogelijkheid voor Louis Vijfhuizen, die werd gepareerd door doelman Kok. Na 14 minuten was het dan ook Den Ham dat op dat moment verdiend aan de leiding kwam. Een vrije trap vanaf rechts werd door Gert Nijmeijer binnen gekopt. Daarna nam Den Ham wat gas terug en was het de Boys die sterker werden. Eigenlijk werd de wedstrijd vervolgens tussen de 29e en 35e minuut beslist in het voordeel van de gasten. Eerst was er een lange bal die achter de Hammer verdediging neerplofte en waar Ton Kunst wel raad mee wist. Den Ham was van slag, en vanaf de aftrap werd er onnodig balverlied geleden hetgeen resulteerde in een vrije trap voor de Boys op de punt van de zestien. Harold Kivits krulde de bal magistraal in de linker bovenhoek, over de muur, en buiten bereik van doelman Bosma. Slechts enkele minuten later was het Ernst Jan Heideman die doeltreffend uithaalde, waardoor de Boys ineens binnen 7 minuten van 1-0 achter naar een 1-3 voorsprong wisten uit te lopen.

Na de rust kwam Den Ham in de 54e minuut via een schitterende pegel van Michel Kamphuis op een 2-3 stand. Linksback Melwin Hallink had deze middag zijn handen meer dan vol aan zijn directe tegenstander Ernst Jan Heideman, die meermalen excelleerde in de onderlinge duels. 2 lichte overtredingen van Hallink werden door scheidsrechter Heuschen beloond met 2 x een gele kaart zodat Den Ham het laatste half uur met 10 man verder moest. Den Ham zette alles op alles om de gelijkmaker te forceren. Robin Bergins kwam in de ploeg voor Rane Kootstra. Louis Vijfhuizen kwam nog 2 keer in scoringspositie maar beide keren ging de bal naast het doel. Na opnieuw een ziedend schot van Heideman, dat doelman Bosma te machtig was, kon Thomas Smedema de 2-4 binnentikken en was de wedstrijd beslist.

Al met al een verdiende overwinning voor de Boys die met meer passie en inzet speelden. Goede voorbeelden daarvan waren linksback Rikkert Vliek en aanvoerder Harold Kivits. Gevoegd bij het uitstekende spel van Heideman was de Boys deze middag een maatje te groot voor Den Ham.

 

Met nog 2 wedstrijden te spelen heeft Den Ham echter alles nog in eigen hand om de eventuele nakompetitie te ontlopen. Samen met Drienerlo staat Den Ham op de 8e stek met 30 punten. De nummers 11 en 12 te weten Kloosterhaar en De Weide hebben beide 26 punten, terwijl voor zowel Zwolsche Boys als Olympia’28 het doek officieel is gevallen. 

Spanning

Niet alle Hammer teams waren op hun Paasbest. Spannend was het wel op menig veld maar het viel dus niet overal de goede kant op. Voer voor psychologen en critici. E5 liet wel duidelijk zijn wat ze willen na de 8-0 zege bij Voorwaarts. E3 won met dezelfde cijfers van de Zweef. Bij de F-jes een aantal prima zeges met zelfs de eerste zege van F9!  D1 verraste hoogvlieger Heino door op de Rohorst met 2-0 te winnen van de groenwitten. C1, C2 en C3 pakten een driepunter en B1 was Marienberg eenvoudig de baas. A1 ging kopje onder in Hellendoorn en VR1 heeft zich nog steeds niet veilig gespeeld. Den Ham 9 en MB1 zijn helaas uit de beker gekegeld. In Vroomshoop werd het bijna kampioensteam via strafschoppen de bekerfinale ontnomen en ze kunnen zich nu volledig richten op een hopelijk vreugdevol competitieslot. In Hall werd de bekeropmars van MB1 een halt toegeroepen (3-2 nederlaag) ondanks een prachtige gelijkmaker van Chantal HALLink. Haar grote broer daarentegen bedierf de Derby van een spannend slot door halverwege de tweede helft 2x geel te pakken bij een 2-3 tussenstand. De Boys kon hierna de wedstrijd simpel uitspelen en met een 4-2 zege huiswaarts gaan. Den Ham 2 liet zich in de slotfase wederom verrassen tegen Enter Vooruit en staat weer op het tweede plan. De Martin Leemhuis formatie speelde zich definitief veilig met een 3-2 overwinning op DOS ’37. Het 6e blijft in de winning mood en korfbalde naar een 9-4 eindstand.