Foto's VV Den Ham

Zaterdag10.00-11.30 uur
Afspraak0546-672719

Teamfoto’s 14/15

Het ligt dit seizoen in de planning om van elk team/elftal een groepsfoto te maken. Antoinette Grondman coördineert de gehele operatie en zal ook zoveel mogelijk de foto’s maken. U ontvangt tijdig bericht wanneer uw team klaar moet staan. Het eindresultaat kunt u plaatsen op de nieuwe site, het wordt gebruikt voor het pimpen van de galerie en als presentje geschonken aan de sponsor.

Lichtpuntjes

In de beker waren zaterdag niet allemaal juichstemmingen. Een aantal teams kreeg zelfs enorm veel ‘klappe”. O.a. DH2, VR1, het 6e,  A1, C1, D3, ME1, E7 en F4 werden behoorlijk op hun nummer gezet. We hopen natuurlijk dat deze ploegen in de competitie beter uit de startblokken komen. Gelukkig waren er ook teams die niet alleen goed presteerden, maar ook uitzicht hebben op de volgende ronde in de beker. O.a. B1, B2, D4, E3, E5, F1, MD, MC, MB en VR2 staan er in hun poule goed voor en houden hun bekersprookje in stand.

vlaggenparade zoekt begeleiding

Voor het begeleiden van de vlaggenparade bij opkomst van de teams bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal zoekt de supportersvereniging iemand, man/vrouw, vader/moeder die de begeleiding op zich wil nemen.

Lijkt u dat wat dan graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een telefoontje naar voorzitter John Veneberg. Mobiel: +31 (0) 6 55774665

Late bekerzege Den Ham

In de uitwedstrijd tegen Sportlust Vr. behaalde Den Ham een 3-1 overwinning, waarbij de beslissing pas diep in blessuretijd viel. De thuisploeg speelde het eerste half uur zeer compact en bleef eenvoudig op de been. Hierna schroefde Den Ham het tempo omhoog en kreeg het voor rust al een handvol kansen. Goed keeperswerk van Tom Uitzetter en de paal zorgden ervoor dat de ‘brilstand’ gehandhaafd bleef. In de tweede helft beet de gastheer flink van zich af en nam zelfs brutaal een 1-0 voorsprong. Binnen 100 tellen viel echter eenvoudig de gelijkmaker. Robby van der Wardt profiteerde van wanorde in de geelblauwe defensie en kon van dichtbij raak schieten. In het laatste gedeelte van de wedstrijd speelde het team van Jeroen Niks vol op de aanval. Legio kansen brachten vooralsnog niet het gewenste resultaat. In de 95-ste minuut kon het Hammer legioen toch juichen. Het was Louis Vijfhuizen die beheerst de 1-2 liet aantekenen. In dezelfde minuut vergrootte Gerjan Blekkenhorst met zijn linkerbeen de marge zelfs tot twee.  Den Ham eindigde in de bekercompetitie op de tweede plek achter Voorwaarts V.  en kan zich nu volledig gaan richten op de competitie.

Za. 30 aug.: Mutaties (update D5 en scheidsrechters)

De thuiswedstrijd van D5 is verplaatst naar dinsdag 2 september, aanvang 18.30 uur.

De uitwedstrijd van C1 bij TVC '28 begint om 11.30 uur.

D3 speelt op veld 1 en B3 gaat naar veld 2 met scheidsrechter J. Wiggers!

A. Boers fluit DH9.