Foto's VV Den Ham

Woensdag19.00-20.00 uur
Zaterdag10.00-11.30 uur
Afspraak0546-672719

Den Ham verliest van Voorwaarts V.

Het bekerduel der topfavorieten in Westerhaar leverde een 1-0 zege op voor de thuisploeg. Hierdoor zetten de oranjehemden een grote stap voorwaarts naar de volgende ronde. De opening van het duel was echter voor Den Ham. Louis Vijfhuizen had na 48 tellen de score kunnen openen, helaas miste zijn schot kracht. Na de openingsfase kwam de gastheer beter in de wedstrijd maar grote kansen bleven schaars. Halverwege de eerste helft werd het weer slechter, de temperatuur en het spelpeil daalden ook tot een bedenkelijk niveau. Op slag van rust veerde het thuispubliek op, edoch een opgelegde kans ging net verloren. In het tweede bedrijf toonde Voorwaarts meer durf en de Hammer goalie Jeffrey Ekkel bleef met een aantal reddingen lekker op temperatuur, maar hij was in de 68e minuut kansloos op een bekeken schuiver van Gert Dogger. Den Ham zette in het laatste kwart druk maar miste de kracht en de precisie om de gelijkmaker te produceren, zodat het met een minieme maar dure nederlaag van het veld ging.

Do. 21 aug: Bijeenkomst Den Ham 5

Willen alle voetballers van Den Ham 5 donderdag om 20:00 uur aanwezig zijn op de voetbal?
Dit om pasjes, kleding en vervoer te regelen.

Mvg,

De TC

Wedstrijdmutaties VR3 en B2

VR3 uitgebekerd

De bekerwedstrijd JVC Dedemsvaart VR2 - Den Ham VR3 is vervallen.

Oefenwedstrijd B2

Donderdagavond (21/8) staat op het programma: Vroomshoopse Boys B2 - Den Ham B2, aanvang: 19.00 uur.

Vertrek: 18.15 uur

Vervoer: G.J. Jaspers, D. Kroese, J. Laarman, C. Bijlstra

Ma. 18/8: Voetbalkrantje

Nummer 1 staat er weer.

Vr. 22 aug.: Aftrapbijeenkomst voor trainers en leiders

Op vrijdag 22 augustus (aanvang 19.00 uur) wordt voor leiders en trainers (jeugd en senioren!) de aftrapbijeenkomst voor het nieuwe seizoen gehouden. Op deze avond word je geïnformeerd over belangrijke zaken vanuit de verschillende commissies. Het is wenselijk dat er minimaal één trainer en één leider per team aanwezig is.