Foto's VV Den Ham

Zaterdag10.00-11.30 uur
Afspraak0546-672719

Trainingsschema

Onder het kopje teams is het nieuwe trainingsschema en de bijbehorende kleedkamerindeling te vinden.

Het is van belang dat ieder team zich aan deze schema’s houdt, om alles soepel te laten verlopen.

Mocht echter blijken, dat er tijden/indelingen niet haalbaar zijn, kan de trainer contact opnemen met zijn/haar TC coördinator. Samen wordt er dan naar een oplossing gezocht.

TC

Aanpassing contributie per 01-07-2014

Evenals in voorgaande jaren zijn met ingang van het nieuwe seizoen de contributiebedragen weer aangepast conform de stijging van de CPI (Consumenten Prijs Indexcijfers)met als peildatum april 2014. De verhoging voor dit jaar bedraagt 1%.

Tevens heeft de KNVB besloten om de afdracht per lid met ca. € 2 per jaar te verhogen. Aangezien wij hier geen invloed op uit kunnen oefenen zijn wij genoodzaakt ook deze verhoging  aan u door te berekenen.

De incasso over het 1e kwartaal van het seizoen 2014-2015 zal plaatsvinden op 25 juli 2014.

De volgende incasso’s van de contributie zullen altijd plaats vinden op de 25e van de maand na afloop van het kalenderkwartaal ( 25 oktober-25 januari-25 april ) of, als dit in een weekend valt, de vrijdag daaraan voorafgaande.

Bekerpoule Den Ham 1

Ook dit seizoen ontmoet het eerste elftal in de bekercompetitie regionale tegenstanders. De indeling:

Voorwaarts V. 1

Daarle SP 1

Sportlust Vr. 1

Den Ham 1

Concept speelschema:

Di. 19/8: Voorwaarts V. 1 - Den Ham 1  19.00 uur

Di. 26/8: Den Ham 1 - Daarle SP 1  18.45 uur

Za. 30/8: Sportlust Vr. 1 - Den Ham 1  17.00 uur

(Mis)gebruik kunstgrasveld

Zoals velen bekend wordt er buiten de wedstrijden op zaterdag en de reguliere trainingen veel gebruik gemaakt van ons kunstgrasveld. Dit vooral op middagen dat er geen school is en op de zondagmiddag. We hebben als bestuur dit oogluikend toegestaan met wel altijd de gedachte als één en ander uit de hand zou lopen we het gaan verbieden.

Toezicht van ouders die hun kinderen daar naar toe laten gaan op genoemde tijdstippen is onontbeerlijk. Enkele malen zien we inderdaad ouders die meevoetballen en automatisch het toezicht voor hun rekening nemen. Echter de laatste tijd krijgen we klachten van onze vrijwilligers dat zij de rommel op mogen opruimen die de kinderen daar achter laten.

We geven de jeugd (met hun ouders) nog enige tijd de kans om dit beter in te gaan vullen. Verandert het gedrag niet, dan zullen we in overleg met de gemeente overgaan tot een verbod van het gebruik buiten de voetbal- en trainingsuren en toe gaan zien op de naleving hiervan.

Dus achterlaten van rommel, vernielen van netten, roken op het kunstgrasveld, met fietsen op het terrein, zijn zaken die vanaf nu niet meer mogen voorkomen. We rekenen op uw aller medewerking zodat we met zijn allen nog lang en mooi van ons kunstgras gebruik kunnen maken.

Jeugdtrainers gezocht

De vv Den Ham zoekt voor de volgende elftallen nog een trainer/trainster;

MB

E7